Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 175 graden.
Pak een mengkom erbij en zeef hierin de bloem, het bakpoeder, de koekkruiden en het kaneelpoeder. Mix het goed.
Pak een andere kom erbij en doe hierin de melk en de havermoutvlokken en het vanille extract. Ook dit even goed mixen.
En in een derde grote kom klop je de zonnebloemolie met de suikervervanger, voeg dan de bloemmix al kloppend toe, daarna mag de havermoutmix erbij en als laatste het losgeklopte ei en de kokosrasp. Mix het nog één keer goed en schep het dan in je muffinbakvormpjes.
Zet de muffinvorm in de oven voor een 20 tot 25 minuutjes tot ze mooi goudbruin zijn. Test eventueel met een satéprikker. Komt hij er schoon uit dan zijn ze klaar. Laat even afkoelen op een rooster.