Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Kook de pasta in een pan met water en wat zout.
Doe een scheutje olijfolie in de koekenpan en bak hier de panko (broodkruim) goudbruin in. Blijf roeren met een houten lepel, het gaat best snel. Bewaar in een bakje tot gebruik.
Maak het blik met de kippendij open en schep twee tot drie eetlepels van het kippenvet in de koekenpan.
De kippendijen haal je uit het blik en snijd je in blokjes.
Bak de kappertjes, en zongedroogde tomaatjes in het kippenvet, voeg de blaadjes basilicum toe en dan de stukjes kippendij.
Schenk de wijn en het citroensap en wat zeste van de citroen erbij en bak kort op hoog vuur. Schep de pasta in de pan erbij en hussel alles goed.
Schep de pasta in de kommen en strooi er het gebakken broodkruim en de Parmezaanse kaas op.