Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Giet de pomodorini datterini af zodat je enkel de tomaatjes overhoudt.
Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit het teentje knoflook voor een paar minuten.
Voeg de zeevruchten mix toe en bak kort mee, blus vervolgens af met de witte wijn.
Laat de wijn een beetje verdampen en voeg vervolgens de tomaatjes toe. Breng op smaak met peper en zout en laat voor 15 min zachtjes sudderen.
Kook ondertussen de pasta beetgaar in een pan met water en zout.
Als de pasta klaar is schep deze dan in de pan met zeevruchten met een paar eetlepels kookvocht.
Roer goed door en laat nog even voor een minuutje op zacht vuur koken.
Als al het kookvocht verdampt is kun je de pasta serveren!
( Je kunt ook nog een langoustine en bijv extra inktvis toevoegen zoals je op de foto's van dit recept ziet. Deze laat je meegaren met de tomaatjes als je die toevoegt.)