Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Kook de pompoen tot de blokjes zacht zijn in een minuut of 10 tot 12. Laat goed uitlekken en stamp ze daarna tot een zachte puree.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Schenk de olijfolie en 1 el honing in de koekenpan en voeg de fijngehakte noten toe. Laat op laag vuur karameliseren. Zodra het geheel goudbruin is schep je het op een stuk bakpapier ( loeiheet!!) en laat je het afkoelen, hierdoor worden de nootjes lekker crispy.
Besmeer een aantal plakken ontbijtkoek met wat honing en verkruimel 1 plak tot kruimeltjes. Leg deze op je bakblik en bak 8 minuten. Haal uit de oven en laat afkoelen, hierdoor wordt het lekker krokant!
Klop de ricotta los en mix met de pumpkin spice kruidenmix.
Besmeer de toast eerst met wat pompoenpuree en daarop schep je de ricotta. Bestrooi met wat ontbijtkoek-kruimels en de gekarmeliseerde nootjes.