Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We maken eerst de siroop. Doe alle ingrediënten in een pan en breng aan de kook. Laat dit een 15 tal minuten rustig borrelen. Zet het dan een uurtje weg om de smaken goed in te laten trekken. Breng het dan weer aan de kook en laat tot een mooie siroop inkoken. Verwijder de blaadjes salie, plakken citroen en kaneel voordat je het in je glazen flesje schenkt.
Schud op een schoteltje 2 eetlepels kaneel en op een ander schoteltje 2 eetlepels honing. Haal het randje van het glas eerst door de honing en dan door de kaneel.
Doe wat ijsklontjes in het glas en schenk een eetlepel siroop erop. Hier overheen schenk je de 40 ml whiskey per glas. ( maak je een virgin dan dus geen whiskey.)
Vul de beide glazen verder aan met de cider, ook hier geldt weer maak je een virgin gebruik dan alcoholvrije cider.
Steek een plak peer, een kaneelstokje en wat salie ter decoratie in het glas erbij en serveer.