Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 200 graden
Neem een bakblik erbij en bekleed deze met bakpapier. Snij de bloemkool in kleine roosjes en verspreid ze over het bakblik. Giet de olijfolie erover en bestrooi met de ras-el-hanout. Zorg dat er overal een laagje olie en kruiden over de bloemkool zit. Zet in de oven voor 25 minuten.
Snij de ui in ringen of snipper hem, en hak de peterselie fijn, zet apart tot gebruik.
In een grote koekenpan rul je het gehakt. Let op duw het vlees niet helemaal kapot tot kleine korrels maar zorg dat het een beetje wat grotere brokken blijven. Breng op smaak met zout, peper en evt wat gehaktkruiden.
Rooster in een kleine koekenpan de pijnboompitjes.
Doe alle ingrediënten voor de vinaigrette in een maatbeker of een oud groenten potje en klop of schud tot je een mooie gladde dressing hebt.
Haal de bloemkool uit de oven en schenk de vinaigrette erover. Hussel het en voeg dan de ui, pijnboompitjes en peterselie toe.