Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snij de halve flespompoen in kleine blokjes en doe in een pan met water. Breng aan de kook, en kook net zo lang tot ze helemaal zacht zijn. Een minuutje of 20. Daarna afgieten en met een stamper helemaal fijn stampen tot puree.
Snij de paprika in kleine blokjes.( ongeveer net zo groot als maiskorrels.) Laat de mais en de bonen uitlekken in een vergiet en doe ze in een kom.
Voeg de pompoenpuree toe aan deze kom samen met de paprikablokjes. Roer het geheel door elkaar en breng op smaak met wat gesneden verse peterselie, en eventueel wat zout en peper en de Mexicaanse kruiden.
Pak een wrap erbij en strooi een laagje kaas erop. Ik maakte dus een mix van cheddar en jonge kaas. Daarop smeer je een laagje groentemix. Daarop weer een laagje kaas en als laatste een andere wrap.
Verhit een grote koekenpan. Doe er een klein beetje olie in en bak de quesedilla een minuut of twee. Leg dan een bord op de quesedilla en draai de hele koekenpan om zodat de quesedilla op het bord ligt. Zo kun je hem daarna makkelijk terug in de pan doen en aan de andere kant bakken zonder dat alles eruit valt. Bak die zijde ook een minuut of twee. Serveer met een beetje avcadocrème.
Op de blog vind je het recept uitgeschreven voor een lekkere avocadocrème. Klik hier voor het receptje en scroll naar onderaan de pagina.