Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snipper de sjalot heel fijn, snijd 1 mango in kleine blokjes en van de andere mango de helft in plakjes. De ijsbergsla in fijne reepjes.
Neem je keukenmachine erbij en doe hier alle ingrediënten voor de dressing in. Draai tot je een mooie romige dressing hebt. Wil je wat spice toevoegen? Doe er dan een mespuntje cayennepeper doorheen.
Neem een kom erbij en doe hier de sjalot, mangoblokjes en de dressing in en schep het geheel goed om.
Doe eerst de sla in de glaasjes. Vul op met de garnalencocktail, steek er ze schijfjes mango bij en garneer met wat losse garnaaltjes.
Heerlijk Happen!
-De helft van de mango die overblijft kun je gebruiken voor bijvoorbeeld een smoothie. -Ook de rest van de ijsbergsla die overblijft kun je gebruiken voor een lekkere salade.