Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Pel de uien en snipper ze fijn. Snijd de paprika in kleine blokjes. Laat de mais uitlekken.
Neem een grote koekenpan erbij en doe hierin wat olie. Hou je net als ik van knoflook, voeg dan nog 3 extra fijngehakte knoflook tenen toe. Doe deze dan samen met de ui in de koekenpan en bak ze glazig. Voeg de tomatenpuree toe en bak deze mee.
Neem het gehakt erbij en doe deze in de koekenpan erbij, rul het gehakt. Nu kan ook de paprika, mais en de bloemkoolrijst erbij. Schud het zakje kruiden erbij en meng het goed door het gehakt-groentemengsel.
Neem de ovenschaaltjes erbij en schep een laag in de schaaltjes. Dek af met en flinke laag cheddar kaas en zet het in de oven. ( Voorverwarmen op 200 graden)
Wanneer de kaas lekker gesmolten is haal je de schaaltjes uit de oven. Smeer er een laag tacosaus op en een laag zure room en dek af met de verse toppings. Deze kun je hakken en snijden terwijl de schalen in de oven staan.
Strooi als laatste nog wat kaas en verse peterselie erop en serveer.
Heerlijk Happen!
Ik heb bij de toppings expres geen hoeveelheden gezet. Je kunt hier zelf bepalen hoeveel je ervan op je ovenschaal wilt leggen.