Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Snijd de paprika in hele kleine blokjes, snipper de ui en de knoflook, en de aubergine in dunne plakken.
Bekleed een bakblik met bakpapier en leg hierop de aubergine plakken. Besmeer de aubergine met wat olijfolie en strooi er zout en peper op. Zet in de oven voor 10 minuten.
Intussen doe je wat olijfolie in een koekenpan en bak je hier de ui en knoflook glazig in, voeg de passata en paprika toe er roer goed. Breng op smaak met de kruiden en laat pruttelen.
Haal de aubergineplakken uit de oven en schep op elke plak wat tomatensaus. Scheur de plakken Parmaham in stukjes en leg erop, maak af met de kaas.
Zet terug in de oven voor 10 minuutjes tot de kaas is gesmolten, strooi wat verse basilicumblaadjes erop.