Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Schil de asperges en haal het houtige einde er af. Schil de asperges, de schillen en de kontjes kun je bewaren voor een lekker soepje.
Kook of stoom de asperges beetgaar.
Terwijl die koken maken we de zalmmousse, super simpel, doe alle ingredienten voor deze mousse in een blender of keukenmachine en blend tot een mooie mousse. Schep daarna in een puntzak en bewaar in de koelkast tot gebruik.
Ontdooi de blaadjes balderdeeg en leg er twee op elkaar. Snijd door het midden en rol ze dan een beetje uit. 10x5 cm en bestijk ze met losgeklopt ei. Strooi er de geschaafde amandelen op en bestrooi met de persillade. Bak in een oven op 200 graen voor een minuutje of 15.
Laat het bladerdeeg even afkoelen en snijd door het midden. Spuit met de puntzak de mousse erop. Leg daar de aspegres op en daarop nog wat mousse. Dakje erop en serveren maar.