vers fruit zoals frambozen, blauwe bessen en aardbeien
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Ontdooi het bladerdeeg en snijd elk plakjes in 4 kleine vierkantjes.Leg ze op een bakplaat met bakpapier bekleed en bestrooi de bovenkant met wat kristalsuiker. Zet in de oven voor ongeveer 15 minuutjes tot ze mooi goudbruin zijn.
Klop de slagroom stijf en schep in een spuitzak, bewaar in de koelkast tot gebruik.
Haal de vierkantjes uit de oven en laat even afkoelen, daarna snijd je ze met een kartelmes open.
Spuit wat slagroom op het onderkantje en leg wat fruit erop, vervolgens weer een laagje bladerdeeg en bouw zo je torentje.
Als laatste een toef bovenop met een stukje fruit en dan serveren.
Heerlijk Happen!
Voor een wat stevigere slagroom kun je een zakje klopfix gebruiken, of een beetje extra mascarpone.