Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Pak eerst twee vellen aluminiumfolie erbij, zorg dat ze groter zijn dan de stukjes vis zodat je er een mooi pakketje van kunt vouwen.
Leg de kabeljauwhaasjes op het folie en bestrooi ze met de persillade. Leg er daarna de blaadjes basilicum en de zongedroogde tomaatjes op.
Snij de citroen in dunne plakjes en leg een drietal plakjes bovenop de tomaatje, daarna giet je er een beetje olijfolie bij en vouw je het aluminiumfolie dicht tot een mooi pakketje waar geen lucht meer uit kan ontsnappen.
Leg het pakketje op de BBQ ( natuurlijk kan het ook in de oven op 200 graden) en grill de vis in 20 minuutjes gaar.
Maak de glasnoedels klaar volgens de aanwijzing op de verpakking.
Mediterraans kabeljauwhaasje met saladeMediterraans kabeljauwhaasje met salade
Wanneer de vis gaar is haal je het pakketje voorzichtig van het rooster. Op een bord leg je eerst wat salade en daarop de glasnoedels. Druppel er wat sojasaus op. Maak ten slotte het pakketje open en met een spatel schep je voorzichtig de vis op de salade.