Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Zoals ik al zei bij de intro, marineer je vlees ruim van te voren. Hierdoor smaakt het alleen maar beter. Hier beginnen we dus als eerste mee. Snij de kippendijfilets in stukken en wrijf ze goed in met de ingrediënten van de marinade.
Breek drie eieren in een maatbeker en kluts ze tot één geheel. Bak hier een omelet van en leg deze apart tot gebruik.
Schrap de wortel schoon en snij hem in lange smalle reepjes. Doe dit ook met de paksoi, de komkommer en de paprika. De bosuitjes snij je in dunne ringetjes.
Neem een koekenpan erbij en bak hierin het vlees mooi goudbruin, haal het daarna uit de pan en leg even op een bordje apart. Doe de groente reepjes in de pan en roerbak ze op hoog vuur een aantal minuutjes tot ze beetgaar zijn.
Blus af met wat sojasaus en voeg de kip weer toe. Snij de omelet in dunne repen en voeg deze ook toe. Bestrooi met de sesampitjes.
En zo heb je een super makkelijk maar zeer smaakvol gerechtje op tafel gezet! Strooi er als laatste wat bosuiringetjes op.