Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We maken eerst de saus zodat de smaken lekker kunnen intrekken.
Pers vervolgens de citroen uit en bewaar de rest van het sap om straks de gesneden avocado’s mee te kunnen besprenkelen.
Meng daarna alle ingrediënten in een kommetje en mix het goed door elkaar. Zet het geheel even weg in de koelkast.
Snij de bosuitjes in dunnen ringetjes.
Neem de avocado’s erbij en snij ze open. Haal de pit er uit en snij het vruchtvlees in mooie kleine blokjes.
Besprenkel de blokjes met een beetje citroensap zodat ze niet bruin worden.
Pak als laatste de garnalen erbij en meng dit nu samen met de avocadoblokjes en de bosuiringetjes door elkaar. Meng er wat cocktailsaus doorheen. Breng het op smaak met wat zout en peper.
Pak ten slotte de lege schillen erbij en doe hier wat sla in, schep de garnalen-avocado mix erin en garneer met nog een kloddertje saus en wat bosuiringetjes, serveer met een frisse witte wijn