Om heel eerlijk te zijn kook ik het liefste alleen. Niemand die me in de weg staat in de keuken, en tijdens het koken kan ik zonder alles uit te leggen maken en doorwerken.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Zet dus eerst drie schalen of bakjes klaar. Doe in 1 bak het losgeklopte ei, in de andere twee bakken paneermeel en bloem. Snij de kipfilets in dunnere repen en bestrooi ze met de kruidenmix. Vervolgens door de bloem en schud het overtollige bloem eraf. Daarna door het ei en als laatste door het paneermeel. Leg ze op een bord apart tot gebruik.
Neem een kom erbij en doe hier de mayonaise, yoghurt en fijngehakte peterselie in. Knijp de knoflooktenen uit en voeg dit toe en breng op smaak met zout en peper en eventueel wat chilipoeder. Klop het geheel tot een gladde saus.
De kip bakken
Neem een grote koekenpan erbij en doe hier wat olijfolie in. Bak de gepaneerde kipreepjes voor de kip wrap met knoflooksaus mooi goudbruin aan alle zijdes. Snij er eventueel 1 door om te kijken of de binnenkant gaar is.
De komkommer snij je in kleine blokjes en voeg je in een kommetje samen met de maïskorrels.
Neem de wraps erbij en besmeer ze eerst met een laagje bonensaus , daarna schep je wat komkommer en mais erin. Leg er een stuk gepaneerde kip op en schep hier lekker wat knoflooksaus over. Garneer met wat gecrunchte tortilla chips