Hoe vaak eet jij wraps? Hier thuis komen ze regelmatig voorbij. Omdat ze lekker zijn maar ook omdat ze snel op tafel staan als ik het even niet meer weet.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We beginnen met de gamba’s, kies je voor de bevroren versie dan moet je ze natuurlijk even ontdooien. Ik was zo dom om half gepelde te kopen… zo kon ik dus eerst nog alle velletjes eraf halen! Bak ze vervolgens in een wok met wokolie en flink wat geperste knoflook.
Snij de ijsbergsla in reepjes en doe dat ook met de gele paprika. De bosuitjes snij je in ringetjes. De rode ui heb ik eerst gehalveerd en daarna in flinter dunne plakjes gesneden.
De pittige saus
Veel makkelijker dan dit kan ik het niet voor je maken: neem een kom erbij doe daar alle ingrediënten in voor de dressing, klop hem lekker op en zet in de koelkast tot gebruik!
Neem ten slotte de wraps erbij, vul ze lekker op met alle gesneden groente en de gamba’s. Druppel de dressing overheen en strooi er wat vers gehakte peterselie over en dan: Heerlijk Happen!