Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Was de krieltjes en laat ze uitlekken. Neem een bakblik erbij en leg hier een vel bakpapier op. Leg de krieltjes erop, druppel wat olijfolie erover en bestrooi met peper en zout. Snijd de citroen in partjes en leg deze erbij. Knijp één of twee partjes uit over de aardappeltjes.
Ris de blaadjes tijm van de takjes en strooi over de aardappeltjes. Nu kunnen ze in de oven voor 25/30 minuutjes tot ze goudgeel en gaar zijn. Halfweg even husselen.
Terwijl de aardappeltjes bakken maken we de champignons. Snijd het kontje van de steeltjes en borstel ze schoon met een champignonborsteltje.
Neem de koekenpan erbij en doe hier wat olijfolie in. Bak de champignons lichtbruin en voeg dan de fijn gesneden teentjes knoflook toe en bak ze even mee.
Roer de slagroom en crème fraîche erdoor en breng op smaak met peper en zout. Voeg een paar lepels fijngehakte peterselie toe. Laat het geheel even pruttelen.
Neem je kommetjes erbij en schep hier de aardappeltjes en roomchampignons in.