Waarom een recept schrijven voor een salade die behoorlijk simpel is en eigenlijk iedereen zelf wel kan maken? Omdat ik graag met jullie een verhaal wil delen over deze salade chevre chaud waar we hartelijk om hebben moeten lachen
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm eerst je oven voor op 200 graden. Bak dan het brood af in ongeveer 8 tot 10 minuten. Haal het uit de oven en snij het in mooie grove plakken. Snij een paar knoflooktenen door het midden en bestrijk daarmee het brood.
Pak de geitenkaasjes erbij en leg deze op het brood, eventueel kun je nog wat honing over de kaas druppelen. Zet ze daarna in de oven onder de grill en laat mooi bruin worden. ( let op gaat snel dus niet laten verbranden)
Snij dan de tomaten door het midden, snij de ui in ringen en bak de bacon krokant. Deze kun je daarna verkruimelen.
Pak daarna vier borden erbij en doe hierop de sla, de in ringen gesneden ui en de rijpe tomaatjes. Strooi de verkruimelde bacon erop en leg daarop de toast met geitenkaas.
In een leeg conservenpotje doe je alle ingrediënten voor de vinaigrette en schud deze vervolgens hard door elkaar zodat alles goed gemixt is.