Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Je kunt de dag van te voren al beginnen met de dressing. Zo geef je hem de kans lekker in te trekken en dat komt de smaken alleen maar ten goede. Laat eerst het blikje tonijn uitlekken en doe het daarna in een kom. Doe alle ingrediënten erbij behalve de mayonaise. Met een staafmixer mix je het glad. Dan voeg je de mayonaise toe en klop het geheel tot een mooie gladde saus. (De dikte van yoghurt moet het hebben).
De volgende dag begin je met de courgette en de sla. Was de sla en de courgette goed en droog de sla in een slacentrifuge. Verdeel over een groot bord. De courgette draaien we door een spiralizer tot mooie spaghettireepjes. Ook deze leg je op het bord.
Verwarm daarna je oven voor op 200 graden om het stokbrood af te bakken.
Nu kun je ook alvast wat saus op de groenten druppelen.
Vouw als laatste van de fricandeau mooie rozen en plaats deze op de salade. Met een lepeltje schep je voorzichtig de saus in het hart van het vlees. De rest van de salade garneer je met wat kappertjes, ansjovisfilets en nog meer van de saus.