Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Neem eerst je keukenmachine erbij, doe hierin een aantal roosjes bloemkool en mix deze tot ze wat kleiner zijn en voeg telkens wat stukjes toe tot alles erin zit en vermaal het dan tot korreltjes net zo groot als geruld gehakt normaal is. Past dit niet in je machine doe het dan eventueel in meerdere keren.
Pel de uien en de knoflooktenen en snipper beide fijn.
Pak je koekenpan erbij en doe hier wat olijfolie in, bak de gesnipperde ui glazig en voeg dan de knoflook toe en bak deze nog even een minuutje mee. Voeg vervolgens de bloemkool kruimels toe en bak deze even mee.
Maak de blikjes tomatenblokjes en puree open en roer deze door de bloemkool mix. Doe het deksel op de pan en laat het rustig pruttelen terwijl je de spaghetti klaarmaakt.
Kook de spaghetti gaar en laat even uitlekken, breng de bloemkool bolognese op smaak met het zout, de peper, en de Italiaanse kruiden.