Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm eerst je oven voor op 210 graden.
Neem een pan erbij en doe hierin de de broccoliroosjes. In een andere pan doe je de aardappelschijfjes. Kook beiden beetgaar. ( Ik kookte ze 10 minuutjes) Doe daarna in een vergiet en laat heel goed uitlekken!
Pak je springvorm erbij en beboter de rand en de bodem met wat roomboter. Neem de rol bladerdeeg erbij en snij er een stuk af waar je de bodem mee bekleed. De rest snij je in repen en daar maar je een mooie rand mee. Druk beide delen wel goed aan elkaar vast. Met een vork prik je wat gaatjes in de bodem en de rand. Vervolgens leg je de plakjes bacon op de bodem.
Strooi wat verse peper op de bacon en leg daarna dakpansgewijs over de hele bodem de aardappelschijfjes. Strooi er ook nog wat kerriepoeder overheen.
Neem de uitgelekte roosjes broccoli erbij en leg deze op de aardappelschijfjes. Strooi er wat selderij-zout op.
-en slotte snijden we de camembert in kleine stukjes en ook deze verdeel je mooi over de hele quiche.
In een kommetje doe je de twee eieren met de creme fraiche en deze klop je helemaal goed door elkaar tot een gladde saus. Giet vervolgens de saus over de hele quiche heen.
Zet de quiche in de oven en bak hem 10 minuten op 210 graden. Daarna verlaag je de temperatuur tot 190 graden en bak je hem in 25 minuten mooi gaar.