Het woord salsa betekent “saus”, in heel veel recepten online staat er salsa-saus geschreven. Dit klopt dus eigenlijk niet want er staat dan: “saus-saus”.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We snijden eerst de kip in reepjes en brengen hem dan op smaak met de Mexicaanse kruiden en een scheutje olijfolie. Laat daarna even marineren.
Pak je keukenmachine erbij en doe hierin alle ingrediënten van de lijst voor de salsa. Natuurlijk maak je even de teentjes knoflook schoon en pers je de limoen uit. Van de rode ui haal je het buitenste vel eraf en snij hem in kwarten. Draai nu met je machine tot het geheel een mooie saus is. Proef even en breng op smaak met peper en zout.
Zowel de salsa en de kip kun je de avond van tevoren maken om de smaken goed in te laten trekken, dit hoeft natuurlijk niet persé.
De wraps maken:
Neem een maatbeker erbij en doe hier de drie eieren in en kluts ze. Bak daarna een omelet in een koekenpan met een beetje olijfolie.
Bak in een andere koekenpan de stukjes kip tot ze gaar zijn. Snij de paprika in hele dunne reepjes.