Een receptje wat zowel voor de lunch als voor het diner is te gebruiken deze gekleurde rijstwrap met gehakt. Wraps zijn gewoon ideaal om snel iets heel lekkers op tafel te zetten. T
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We beginnen eerst met het gehakt. Voeg deze toe aan een hete koekenpan op het vuur en rul het met een houten spatel. Voeg dan de verse groenten en de maiskorreltjes toe en laat het geheel op laag vuur rustig bakken. Wel af en toe even omscheppen.
Als laatste voeg je wat Mexicaanse kruiden toe, ik heb geen hoeveelheid aangegeven want dit moet je echt naar smaak doen. En ook 75 ml water. Laat het geheel in de pan dan even rustig pruttelen tot het water weer verdampt is.
In de tussentijd kook je de rijst gaar en giet je deze af.
Neem de wraps erbij doe doe hier eerst wat rijst op, dan een handje rucola en ten slotte de gehakt/groentemix.