Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Schil eerst de aardappels en snij de broccolistronken in kleine roosjes. De ui pel je en snij je door het midden, daarna in dunne halve ringetjes.
We gaan ze apart koken anders wordt de broccoli te zacht en kook je het tot snot. De aardappels 20 minuten en de broccoli 10 minuten.
In een koekenpan bak je de spekjes lekker krokant en het vet vang je op in een apart bakje.
Maak de koekenpan schoon met een keukenpapiertje en rooster hierin dan kort de hazelnoten, laat ze even afkoelen en hak ze dan wat kleiner.Broccoli stamppot met hazelnoten
De aardappels koken we met wat zout 20 minuten tot ze helemaal zacht zijn. Daarna voeg je wat spekvet en melk toe en stamp je het geheel tot puree. Schep daarna de broccoli erbij, de spekjes, de rode ui en de gehakte hazelnoten. Mix het geheel door elkaar. En als laatste draai je met een pepermolen er lekker versgemalen peper op.