Wil je een lekker luchtig voorgerechtje maken? Probeer dan eens deze edamame clafoutis met geitenkaas. Het is zo gemaakt en hoeft niet al te lang in de oven.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Neem eerst de blikjes edamame erbij, doe ze in een vergiet en spoel ze af met koud water. Laat ze dan even uitlekken in het vergiet.
Pak een grote kom erbij en breek hierin de eieren, al roerend met een garde voeg je de bloem toe en mix je het tot een glad beslag.
Schenk hier dan het kookroom bij en breng het op smaak met het selderijzout en peper. Mix het geheel werderom door elkaar.
Voeg daarna de geitenkaasballetjes en de edamamaboontjes toe, en de fijngehakte peterselie. Schep het door het beslag heen.
Pak dan je bakjes erbij en schep de vier bakjes vol met de mix.Edamame clafoutis met geitenkaas
Zet de bakjes op een bakplaat en strooi als laatste wat pijnboompitjes op de mix. Schuif de plaat in het midden van de oven en bak de clafoutis in 25/30 minuten gaar.