Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm eerst je oven voor op 200 graden.
Neem dan je blender erbij, doe hierin de bevroren bramen en een klein scheutje water. Zet de blender aan en draai er een zachte bramen-mousse van.
Pak het deeg erbij en rol hem helemaal uit. Giet de bramen-mousse op het deeg en met een mes smeer je de hele bodem er mee in.Pizzabloem met geitenkaas
Daarna pak je de ham erbij, dit mag ook Parma ham zijn, haal de plakjes uit de verpakking en leg ze op de bramen-mousse.
De volgende laag is een laag met spinazieblaadjes, deze leg je dakpansgewijs op de ham. Laat aan het einde een centimeter over. Pak daarna de rol met zachte geitenkaas erbij en verkruimel de plakjes boven op de pizza. Pizzabloem met geitenkaas
Dan komt het tricky gedeelte, rol de pizza zo strak mogelijk op tot een dikke rol. Het uiteinde even goed aanduwen. Dan snij je met een mes plakken van een centimeter of 3 tot 4.
Pak een bakblik erbij en leg hier een vel bakpapier op. Neem de ring van een springvorm erbij en vet deze goed in met boter. Leg vervolgens de plakken pizza in de ring. Ze hoeven niet super strak op elkaar te zitten.
Zet als laatste het bakblik in de oven en laat de pizza in 23 tot 30 minuutjes gaar worden.