Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Haal eerst de jackfruit uit het blik en spoel ze af in een vergiet onder de kraan.
Maak de sjalotten schoon en snij elke sjalot in drie stukken. De pompoen en de knolselderij maak je beide schoon en snij ze vervolgens in blokjes van 2 bij 2cm.
Pak een grote koekenpan met hoge rand erbij en verhit deze. Doe er wat olijfolie in bak de groente een paar minuutjes tot ze een beetje beginnen te verkleuren. Bestrooi met de kruiden en wat peper en zout.
Eventjes aanbakken in een koekenpan met wat olijfolie.
De römertopf
Week de römertopf een half uurtje in koud water. Dit kun je prima doen terwijl je met de groente zoals hierboven beschreven aan het werk bent.
Schep de groente uit de koekenpan in de schaal. Doe de kidneyboontjes erbij en schenk als laatste de wildfond erbij.
Daarna kan de schaal de oven in. De oven hoef je niet voor te verwarmen. Zet hem voor twee uur in de oven op 160 graden. Na het eerste uur even alles omscheppen.
Na de twee uur haal je de römertopf uit de oven. Alle groente en de jackfruit zijn nu heerlijk zacht gestoofd