Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Voordat je begint met zelf kruidenboter maken, moet je ervoor zorgen dat de roomboter op kamertemperatuur is. Dan kun je hem makkelijk prakken en mengen met de rest van de ingrediënten. Ik heb voor dit recept 5 teentjes zwarte knoflook gebruikt.
Neem een kom erbij en doe hier de boter in, voeg vervolgens de rest van de ingrediënten toe. Prak het geheel tot een zachte boter. Neem daarna een stuk vershoudfolie erbij en schep de boter hier op. Duw het voorzichtig tot een soort rolletje. Als laatste vouw je hem dicht en rol je hem op en leg hem dan in de koelkast om op te laten stijven. Easy peasy zou ik zo zeggen!
Dit herhaal je met de twee andere botertjes op precies dezelfde manier. Ik zal hieronder dus alleen de ingrediënten in een lijst voor jullie zetten, de rest spreekt voor zich.