Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Maak de spruiten schoon, schil de pastinaak en hak de kont en de uiteinden van de venkel af.
Neem een pan erbij doe hier alle aardappels en groenten in, doe er een theelepel zout bij en water tot alles onder staat. Breng aan de kook en laat een twintig minuutjes koken.
Neem je koekenpan erbij en bak hier de kalkoen spekreepjes krokant met een klein beetje vet.
Giet het geheel af en doe terug in de pan, voeg de spekjes en de roomboter toe. Breng op smaak met peper, zout en de nootmuskaat. Stamp tot je een grove stamppot hebt.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Drie groentenstamp met kalkoenspekjes
Amount per Serving
Calories
510
% Daily Value*
Fat
29
g
45
%
Saturated Fat
13
g
81
%
Trans Fat
1
g
Polyunsaturated Fat
4
g
Monounsaturated Fat
9
g
Cholesterol
85
mg
28
%
Sodium
1337
mg
58
%
Potassium
1642
mg
47
%
Carbohydrates
47
g
16
%
Fiber
14
g
58
%
Sugar
11
g
12
%
Protein
23
g
46
%
Vitamin A
1528
IU
31
%
Vitamin C
150
mg
182
%
Calcium
147
mg
15
%
Iron
5
mg
28
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.