Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Neem de roomhoorntjes erbij en snijd het deeg in smalle reepjes. Rol deze om de hoorntjes heen en leg ze op een bakblik met bakpapier bekleed. Zet in de oven voor 12-13 minuutjes tot ze mooi goudbruin zijn.
Kook ondertussen de eieren tot ze hardgekookt zijn. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Hak ze een beetje fijn en doe ze dan in je keukenmachine.
Breng op smaak met peper, zout, kerriepoeder en wat blaadjes verse peterselie. Voeg de mayonaise en crème fraîche toe en draai het geheel tot een zachte mousse. Schep in een spuitzak en leg in de koelkast tot gebruik.
Laat de wortels even afkoelen op een rooster en spuit daarna de eiermousse erin. Steek ter decoratie wat takjes peterselie in de "wortels".