Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Voeg de pistachenoten, dadels, havermoutvlokken, vanille essence aan je keukenmachine en mix tot een plakkerig deeg krijgt.
Neem een kleine springvorm erbij en doe hier bakpapier in. Vet deze in met een klein beetje kokosolie. Duw het deeg in de vorm en zet weg in de koelkast.
Smelt de chocolade chips au bain marie en voeg de gesmolten chocolade samen met het avocado-vruchtvlees, pompoenpuree, cacaopoeder, en ahornsiroop toe aan je keukenmachine en draai tot je een romige substantie hebt. Schep dit op de bodem in de springvorm. Zet in de koelkast.
Smelt in een pannetje de kokosolie voor de ganache met de ahornsiroop en roer het cacaopoeder erdoor. Schenk dit op de taart, met een lepel verspreid je het over de hele taart.
Laat hem nu een hele nacht in de koelkast opstijven.