Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd de oesterzwammen horizontaal door het midden. Snijd een rechthoekje in de stam en schrap voorzichtig met een lepeltje de binnenkant van de zwammen leeg. Bewaar de stukjes.
Hak de olijven, snipper de sjalot, en verkruimel de tofu. Bak het geheel eventjes in een koekenpan met een beetje olijfolie. Voeg hier ook de stukjes uit de stam van de zwam aan toe. Meng er daarna de pesto doorheen.
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Meng in een kommetje de panko met de Parmezaanse kaas.
Vul de holle stammetjes van de zwammen met het mengsel uit de koekenpan. Bestrooi het geheel met de panko-mix.
Leg de zwammen in een ovenschaal die met bakpapier bekleed is, druppel wat olie erover en zet in de oven voor een 15 tot 20 minuutjes. Haal uit de oven en bestrooi met wat verse peterselie.