Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Pak je (kleine) keukenmachine erbij en doe hier alle koekjes in. Draai tot de koekjes tot kruim is vermalen. Schenk de gesmolten boter erbij en mix het geheel goed.
Leg een vel bakpapier op de springvorm, zet de ring erop en klik vast. Zo krijg je een super strakke bodem. De rest aan de buitenkant kun je wegknippen. Knip twee lange stroken die je tegen de rand aandrukt.
Schep het koekkruim in de springvorm en duw goed aan met de bolle kant van een lepel. Zet in de koelkast.
In een pannetje met koud water leg je de velletjes gelatine tot ze zacht zijn. Dat duurt een minuutje of vijf.
Pers de bloedsinaasappels uit en stop dit in je blender met de aardbeien ( zonder kroontjes), draai tot de aardbeien sap zijn geworden en voeg hier de kwark aan toe. Draai nogmaals zodat als goed gemixt is.
Knijp de gelatineblaadjes uit en doe ze in een pannetje met 5 el water. Verhit zodat de gelatine vloeibaar wordt, maar laat het niet koken. Roer goed en laat afkoelen. Voeg het dan toe aan de aardbeien in de blender en draai nog een keer zodat de gelatine goed gemixt is. Giet het in de springvorm.
Laat de taart een uurtje of 3 goed opstijven in de koelkast.