Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 175 graden.
Pak een kom erbij en doe alle ingrediënten voor de bodem erin. Mix met een vork tot je een kruimelig deeg hebt.
Bekleed je vierkante bakvorm met bakpapier en duw met je vingers het deeg op de bodem. Zorg dat alles goed verdeeld is over het hele blik. Zet voor 6 minuten in de oven. Haal het er dan uit en laat even afkoelen.
Hak intussen de hazelnoten.
Pak een pannetje erbij en doe hier de kokosbloesemsuiker met het agave siroop in en op laag tot medium vuur laat je al roerend de suiker oplossen, als het begint te borrelen voeg je de noten toe en roer even door. Schenk of schep het op de koekbodem. Doe dit snel want de suiker zal redelijk snel weer stollen. Verdeel goed over de hele bodem. Bestrooi met wat grof zeezout.
Zet nogmaals in de oven voor 18 tot 20 minuutjes. Haal uit de oven en laat rustig afkoelen. Na een uurtje kun je het blok uit de vorm halen en in 16 kleine blokjes snijden.
Heerlijk Happen!
Je kunt de blokjes in de koelkast bewaren. Ze zullen dan wel wat harder worden, haal ze dan een half uurtje voordat je ze wilt opeten uit de koelkast.Ook zijn de blokjes in te vriezen.