Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
De hoeveelheid hierboven omschreven is voor één cocktail.
Pak een snijplank en een super scherp mes en snijd de ananas mét de bladeren er nog aan verticaal door. De parten zullen nu vrij breed en een beetje een driehoek qua vorm hebben. Met je mes snijd je een deel langs de parten af zodat je smalle lange parten ananas overhoudt.
Schep in het cocktailglas eerst de rietsuiker en wat muntblaadjes en stamp deze een beetje fijn. Zet één stuk ananas in het glas.
Van de stukken ananas die overgebleven zijn haal je de schil af en doe je de rest in je blender. Draai tot alles helemaal vermalen is en doe het dan in een hele fijne zeef. Zet deze boven een kom en laat het ananassap eruit lekken. ( Je kunt ook ananassap in een pak kopen, maar zo gaat het ook prima.)
Schenk de rum, het limoen- en ananassap in het glas erbij en vul aan met gecrushed ijs.