Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snipper de ui en de knoflook. Snijd de champignons in plakjes.
Pak je koekenpan erbij en doe er wat olijfolie in. Bak de champignons tot er geen vocht meer uitkomt, voeg de ui en knoflook toe en bak deze even mee. Voeg dan de spinazie toe en laat deze slinken. Schep alles op een bord.
Leg 1 tortilla in de pan en doe hier de helft van de kaas op, daarop schep je de groentenmix en strooi de Provençaalse kruiden erop. Daarop weer de rest van de kaas en dek af met de andere tortilla.
Na een tweetal minuten draai je voorzichtig maar wel snel de hele tortilla met de spatel om en bak je andere kant. ( Je kunt dit eventueel ook doen door een bord op de tortilla te leggen de pan dan te flippen en dan de tortilla weer terug in de pan te flippen).
Haal de tortilla uit de pan en snijd hem in kwarten, twee kwarten pp zou genoeg voor een lunch moeten zijn.