Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Leg de schnitzels op een snijplank en stamp ze nog verder plat met een vleesstamper (een koekenpan kan ook leg dan wel een stukje huishoudfolie op het vlees.)
Verhit de roomboter in een koekenpan.
Paneer de schnitzels bestrooi ze met wat peper en zout en de bloem en bak deze kort aan beide kanten in de pan.
Zodra het vlees begint te kleuren, voeg de witte wijn toe en laat dit nog voor zo'n 5-10 minuten sudderen.
Voeg na een paar minuten het sap van de citroen toe.
Haal het vlees uit de pan en leg apart op een bord.
Zeef de wijnsaus door een zeef zodat de saus mooi helder is. Doe de wijnsaus dan terug in de pan en laat nog even inkoken zodat deze een mooie dikte krijgt.
Leg het vlees op de borden en giet de witte wijnsaus er overheen. Wees niet zuinig met de saus!
Garneer met een schijfje citroen, zodat je naar eigen smaak nog wat sap kan toevoegen. Garneer met eventueel wat extra peper.
Serveer met wat brood zodat je het lekker in de witte wijnsaus kan dompelen!