Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd het vlees in blokken van 2 bij 2 centimeter en bestrooi met wat peper en zout. Verhit de stoofpan en schenk er een scheut olijfolie in. Bak het vlees mooi bruin aan alle kanten. Schep uit de pan en op een bord en zet apart.
Voeg de gehakte en gesnipperde knoflook en ui toe aan de pan en bak deze voor een minuut of 2, voeg dan de gehakte wortel en bleekselderij en tomatenpuree toe. Bak nogmaals voor een minuut of 5.
Schep al het vlees in de pan erbij en voeg de takjes tijm toe.
Schenk de wijn erbij, het blik met tomatenblokjes, de bouillonblokjes en vul aan met water tot het vlees onder staat. Doe de laurierblaadjes in de pan erbij en laat sudderen voor 5 uur. ( het laatste uur laat je het deksel schuin op de pan staan).
Na het sudderen verwijder je de takjes tijm ( de blaadjes zullen eraf gevallen zijn) en de laurierblaadjes. Het vlees moet nu zo zacht zijn dat het helemaal uit elkaar valt.
Kook de fettuccine volgens de verpakking, laat uitlekken in een vergiet en serveer direct met het vlees erbij.