Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Pak een beslagkom en doe hier de suiker samen met en 1 ei in. Meng dit goed zodat het één geheel wordt en voeg tijdens het mengen ook het mespuntje zout toe.
Pak een andere kom erbij en doe hier de bloem, de vanillesuiker en het bakpoeder in. Meng dit goed door elkaar. Voeg dit vervolgens toe aan de kom met suiker en ei en meng dit goed door met een houten lepel.
Zodra het deeg kruimelig wordt, voeg dan de boter toe en ga verder met je handen. Als het deeg één geheel wordt, voeg dan de amandelen, de rasp van de sinaasappelschil en de marsala of amaretto toe.
Kneed verder tot je deeg een gladde bal wordt. Snijd het deeg in tweeën en maak twee rollen van ongeveer 25-30 centimeter.
Leg de twee rollen op een bakplaat met bakpapier eronder.
Pak het andere ei, scheid het eigeel van het eiwit en kluts het eigeel. Bestrijk de twee rollen met het eigeel en doe ze in de oven op 200 graden voor 20 minuten.
Laat ze vervolgens even afkoelen (niet te lang, anders worden ze te hard) en leg ze op een snijplank. Snijd de rollen in schuine plakjes en leg de koekjes weer op de bakplaat met het bakpapiertje.
Doe ze in de oven op 160 graden en bak nog eens 17 minuten. Laat afkoelen en dan zijn ze klaar om op te eten!