Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Pak twee kommetjes erbij en maak de marinadesaus en de zoetzure saus. Zet een bakje met de maizena erin klaar.
Snijd de biefstuk in reepjes en doe ze in de kom met de marinade en laat een 15 minuutjes marineren.
Intussen maken we de paprika's schoon en snijden we ze in reepjes. De sjalotten pellen we maar we laten het kontje eraan en snijden ze dan in kwarten. Zo vallen ze tijdens het bakken niet helemaal uit elkaar.
Breek het ei bij de biefstuk reepjes en mix het geheel goed zodat alle stukjes beef een laagje hebben. Haal ze dan door de maizena en leg op een bord.
Verhit de wok en doe er een flinke scheut wokolie in. Bak in delen de reepjes, zorg dat ze niet aan elkaar vastplakken. Laat uitlekken op een stukje keukenpapier. Als al het vlees gebakken is en een krokant laagje heeft haal je de olie uit de wok en voeg je een klein scheutje nieuwe olie toe.
Kook de rijst volgens de verpakking.
Roerbak de paprikareepjes en sjalotten voor een paar minuten tot ze wat zacht worden. Schenk de saus erbij en mix goed. Als laatste gaat het vlees terug in de pan en mix nogmaals.
Schep op borden of in kommetjes en strooi er wat sesamzaad en de lente ui overheen, serveer met de rijst.