Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Pak een schaaltje erbij en doe hierin de boter. Knijp de tenen knoflook uit in het schaaltje, voeg wat versgemalen peper en de in kleine stukjes gehakte zeekraal en peterselie toe.
Verwarm je oven voor op 200 graden. Terwijl hij aan het voorverwarmen is zet je het bakje met de boter erin en laat je de boter zacht worden.
Als de boter zacht is haal je hem uit de oven en met een vork mix het geheel goed. Schep in elk gaatje van het slakkenbakje een theelepel van deze botermix.
Kook de mosselen in een pan tot alle schelpen openstaan en je de mosselen eruit kunt halen. ( dit is in een minuut of 3 gedaan) Leg in elk gaatje van het slakkenbakje een mossel.
Strooi de gruyère over de bakjes en schep nog wat van de knoflookboter op de bakjes. Zet in de oven tot de kaas is gesmolten en serveer met het stokbrood.