Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snipper de sjalotten en pers de knoflook.
Doe wat olijfolie in de koekenpan en bak een tiental hele blaadjes salie krokant in de pan. Dit duurt maar enkele seconden! Laat ze uitlekken op een keukenpapiertje. De rest van de blaadjes salie snipper je heel fijn.
Voeg de sjalot en knoflook toe aan de koekenpan en bak tot het glazig is, voeg de gehakte salie, en laurierblaadjes toe. Blus af met de wijn en voeg de bouillon toe. Laat het geheel nu tot 1/3 inkoken.
Als het ingekookt is voeg je de blokjes roomboter toe en met een garde klop je het geheel tot een mooie zachte saus. Haal de blaadjes laurier eruit. Breng op smaak met peper en eventueel wat zout.
Bestrooi je biefstukjes met peper en zout en bak ze in een andere koekenpan naar gewenste gaarheid.
Laat de biefstuk even tot rust komen voordat je ze aansnijdt in plakjes òf het hele biefstukje serveert.
Leg het vlees op voorverwarmde borden en schenk de saus erbij.