Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Schep de Griekse yoghurt een dag van te voren uit de verpakking in een theedoek en hang deze in een vergiet boven een kom. Zet in de koelkast en laat een nacht uitlekken.
De volgende dag haal je de labneh uit de theedoek en doe deze in een kom. Breng op smaak met bijvoorbeeld zout, peper, chilivlokken, knoflookpoeder en wat chili olie. Hierdoor smaakt je labneh nog intenser!
Laat de gegrilde groenten uit het potje uitlekken in het vergiet.
Verwarm je oven voor op 200 graden en bak de naan kort in de oven. ( check de verpakkingsoor de exacte tijd, deze kan verschillen).
Bak de eieren in een koekenpan in wat chili olie.
Besmeer de Nana's met de labneh en leg de gegrilde groenten erop. Schep hier weer de eieren op en druppel wat chili olie erover. Maak af met de kappertjes, peterselie en de seasoning en serveer warm!
Heerlijk Happen!
Je zult niet alle labneh hoeven te gebruiken voor deze twee broodjes, de rest kun je gewoon in een kom in de koelkast bewaren voor een paar dagen! Lekker als dip, maar ook op andere broodjes of bij een mezze plateau.
Zorg dat je wat schone theedoeken in je keuken hebt die je niet hebt gewassen met wasmiddel, de geur van je wasmiddel gaat anders in je eten zitten! Was ze gewoon op 60 graden met water, dat is prima!