300gram calamarata pasta - ( pasta-soort, grote ringen )
4elpesto
1bolburrata
150gramverse doperwten
10kapperappeltjes
zout
peper
1tlchilivlokken
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Kook de pasta volgens de verpakking gaar met wat zout.
Kook de doperwten in een ander pannetje voor 12 minuutjes.
Giet de pasta af en doe terug in de pan, schep de pesto erbij en mix het geheel goed. Strooi wat peper en chilivlokken erop.
Mix de doperwten bij de pasta en schep op de borden, breek de burrata in tweeën en leg een helft op elk bord. Maak af met de kapperappeltjes en eventueel nog wat verse peper.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Calamarata pesto pasta
Amount per Serving
Calories
628
% Daily Value*
Fat
4
g
6
%
Saturated Fat
1
g
6
%
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
0.3
g
Cholesterol
1
mg
0
%
Sodium
109
mg
5
%
Potassium
528
mg
15
%
Carbohydrates
123
g
41
%
Fiber
9
g
38
%
Sugar
8
g
9
%
Protein
24
g
48
%
Vitamin A
769
IU
15
%
Vitamin C
30
mg
36
%
Calcium
59
mg
6
%
Iron
3
mg
17
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.