Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Doe de saffraan in een kommetje en voeg een scheutje water toe. Zet even apart.
Was de asperges onder koud water en snijd de kontjes er af. Die kunnen weg. Snijd ze vervolgens in drieën en leg de kopjes apart.
Hak het sjalotje fijn en verhit een scheutje olijfolie in de koekenpan. Bak de sjalot kort aan en voeg vervolgens de asperges (niet de kopjes) toe.
Bak deze voor een paar minuten en blus af met de witte wijn. Laat eventjes op laag vuur sudderen (ongeveer 10 min) en breng op smaak met peper en zout. Voeg in de laatste paar minuten de kopjes toe.
Breng ondertussen de tagliatelle aan de kook en kook deze net niet helemaal beetgaar. Voeg na het koken de tagliatelle toe aan de pan met asperges, met een lepel kookvocht en het saffraan mengsel.
Voeg ook 2/3 van de geitenkaas toe en roer goed door tot dat de geitenkaas is gesmolten en het tot een saus is gaan vormen. Serveer in diepe borden en garneer met de overige geitenkaas