Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd de paprika, ui, en selderij. Hak de knoflook.
Verhit je soep ( of hapjes) pan en giet er een scheut olijfolie in. Bak de selderij, knoflook en ui een aantal minuutjes en voeg de tomatenpuree en fajita kruidenmix toe en bak deze ook eventjes mee.
In een apart pannetje kook je de kipfilets voor een minuutje of 10. De kip mag net gaar zijn. Haal uit de pan en laat afkoelen. Daarna trek je de filets uit elkaar in reepjes.
Voeg de passata, bruine bonen, mais, paprika en bouillonblokjes toe aan de pan en roer goed door, voeg eventueel nog wat water toe als het geheel te dik is. Laat rustig een 20 minuutjes pruttelen.
Voeg de kip aan de soep toe en laat een aantal minuten meekoken. ( zodat je zeker weet dat de kip echt goed gaar is!).
Schep de soep in kommen en garneer met de rode pepertjes en avocado.