Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Doe de mascarpone in je keukenmachine en klop hem los, voeg het zakje klopfix, de suiker en de slagroom toe en start op laag en ga steeds harder om een lekkere dikke lobbige slagroom te kloppen. Doe in een kom of een spuitzak en bewaar in de koelkast.
Verwarm de chocomel en doe er een theelepel amandelessence in. Schenk in een ondiepe schaal. (kan zijn dat je niet alle melk hoeft te gebruiken)
Pak je glaasjes of schaal erbij en dip de lange vingers met de suikerkant in de chocomel! Leg een eerste laagje onderin het glaasje. Strooi wat cacaopoeder erop en dan een laagje slagroommix.
Herhaal deze laagjes totdat het glaasje gevuld is, eindig natuurlijk met slagroom en strooi er dan een mooie dikke laag cacaopoeder op. Voordat je ze serveert kun je er ook nog een halve lange vinger insteken.