Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Doe de mascarpone in je keukenmachine en klop hem los, voeg het zakje klopfix, de suiker en de slagroom toe en start op laag en ga steeds harder om een lekkere dikke lobbige slagroom te kloppen. Doe in een kom of een spuitzak en bewaar in de koelkast.
Verwarm de chocomel en doe er een theelepel amandelessence in. Schenk in een ondiepe schaal. (kan zijn dat je niet alle melk hoeft te gebruiken)
Pak je glaasjes of schaal erbij en dip de lange vingers met de suikerkant in de chocomel! Leg een eerste laagje onderin het glaasje. Strooi wat cacaopoeder erop en dan een laagje slagroommix.
Herhaal deze laagjes totdat het glaasje gevuld is, eindig natuurlijk met slagroom en strooi er dan een mooie dikke laag cacaopoeder op. Voordat je ze serveert kun je er ook nog een halve lange vinger insteken.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Chocolade tiramisu zonder ei
Amount per Serving
Calories
936
% Daily Value*
Fat
76
g
117
%
Saturated Fat
46
g
288
%
Polyunsaturated Fat
2
g
Monounsaturated Fat
11
g
Cholesterol
310
mg
103
%
Sodium
202
mg
9
%
Potassium
289
mg
8
%
Carbohydrates
46
g
15
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
11
g
12
%
Protein
17
g
34
%
Vitamin A
2791
IU
56
%
Vitamin C
1
mg
1
%
Calcium
296
mg
30
%
Iron
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.