Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
In een kom mix je het gehakt met de gehakt kruidenmix, het ei, het paneermeel, en de peterselie.
In een koekenpan met een eetlepel boter en een eetlepel olie bak je de uien. Het karameliseren duurt eventjes, laat gewoon op rustig vuur staan en roer zo nu en dan. Blus bijna op het einde af met de balsamico azijn.
Ontdooi de velletjes bladerdeeg, laat in het midden een stuk van ongeveer 1/3 van het deeg open. De andere twee zijkanten snij je van boven naar beneden in.
Leg eerst een laagje gehakt op het midden van het bladerdeeg en daarop schep je wat gekarameliseerde ui. Vouw nu de reepjes bladerdeeg om en om dicht. Besmeer met wat losgeklopt ei en bestrooi met wat bagel kruiden.
Bak voor ongeveer 25 min af in een oven op 200 graden, tot ze mooi goudbruin zijn. Daarna eventjes laten afkoelen.